Οι τάσεις που θα απογειώσουν τα παπούτσια μας φέτος το Φθινόπωρο 18 Οκτωβρίου, 2018 – Κατηγορία Blog: Shoes

Η νέα σεζόν προσφέρει πιο πολλές επιλογές από ποτέ στις ορκισμένες shoe lovers!

Οι νέες τάσεις στα παπούτσια είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα βρεις αυτή που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και προσωπικότητα. Επένδυσε σε αυτή που θα σου κλέψει περισσότερο την καρδιά και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απογειώσει κάθε σου look και θα σου χαρίσει την stylish δόση που επιθυμείς.

Kitten Heels

Τα kitten heels που άλλοτε χαρακτηρίστηκαν ως ” trainer heels ” γιατί το χαμηλό τους τακούνι εκπαίδευε τις νεαρές κοπέλες να περπατούν πάνω σε τακούνια για πρώτη φορά, επιστρέφουν δυναμικά αυτό το φθινόπωρο, διατηρώντας την κλασική τους γραμμή, αλλά σε μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή τους. Εμείς τα αγαπάμε πολύ, διότι είναι ιδανικά για να αναβαθμίσουν ακόμη και τα πιο casual σύνολα.

Sculptural heels

Ugly sneakers

Όταν η τάση ξεκίνησε, κανείς δεν πίστευε πως θα είχε τόσο μεγάλη διάρκεια και κυρίως τόσο μεγάλη επιρροή, αλλά τα ugly sneakers είναι το hot trend στα παπούτσια για άλλη μια χρονιά. Χοντροκομμένα, ογκώδη και φλύαρα, τα άσχημα αθλητικά θα κερδίσουν και φέτος τις fashionistas.

Cowboy boots

Οι σχεδιαστές λατρεύουν την ιδέα της cowboy μπότας που κυκλοφορεί όλο και περισσότερο. Φρόντισε να την αποκτήσεις άμεσα, διότι αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να συνδυάσεις σωστά τα καλοκαιρινά σου φορέματα τη μεταβατική σεζόν.

Λευκά 

Τα πρωτοείδαμε στα 80s έντονα και στη συνέχεια στα 1990s σε μικρότερο βαθμό, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρούνταν μια κάπως κακόγουστη επιλογή. Τον τελευταίο καιρό τα βλέπουμε όλο και περισσότερο στο street style, στις πασαρέλες και στα καταστήματα και αν επενδύσεις σε αυτά θα αποτελούν μια επιλογή αλάνθαστη που μπορεί να ταιριάξει με όλα σου τα outfits.

 

Πηγή:www.madamefigaro.gr