ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

*Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 2€

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Οι συναλλαγές ανακατευθύνονται (redirect) στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών της Viva Payments. Η Viva Payments έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει όλες τις προβλεπόμενες πολιτικές ώστε να πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια οι πληρωμές στο kennedyshoes.gr

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Προεξοφλήστε (εντός 3 εργάσιμων ημερών) την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 08901218605

IBAN: GR2701100890000008901218605

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο [email protected], αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

*Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, οποιαδήποτε χρέωση-προμήθεια επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με την Χρεωστική/Πιστωτική σας κάρτα στο εγκεκριμένο μας POS.